Herinneringen vermenigvuldigen zich wanneer je ze deelt.

Net als liefde...

Reactie plaatsen

Reacties

Ariënne
een maand geleden

Toen ik de speech van Kyra voor het bruidspaar hoorde kreeg ik kippelvel zo mooi, zo doordacht, zo persoonlijk. Kyra weet met woorden te spelen en deelt het met zoveel passie, liefde en vreugde dat ze het bruidspaar, familie en vrienden echt een bijzondere bijdrage levert aan een onvergetelijke dag.

Tineke
een maand geleden

Kort geleden trouwde onze jongste zoon met zijn grote liefde. Net als hijzelf het jongste kind in een gezin met vier kinderen. Veroorzaakt door ‘coronamaatregelen’ was het huwelijk al tweemaal uitgesteld. Nu werden zij toch echt in de echt verbonden. Met woorden uitgesproken door trouwambtenaar Kyra van Wirdum. Tot zover een bijna feitelijk relaas maar de inbreng van Kyra was fenomenaal en vol betekenis. Van onze kinderen had ik al gehoord dat zij de voorbespreking als plezierig en waardevol hadden ervaren. De door Kyra gekozen positieve invalshoek, haar humor en opmerkzaamheid, taalkunst en verbindingskracht maakten de huwelijksceremonie evenwel tot een soort van entertainment die de bijzonderheid van de ceremonie benadrukte en versterkte. Wanneer ik de foto’s terug kijk zie ik iedereen lachen, genieten én ontroerd zijn tegelijk. Fantastisch wanneer je dat kunt bereiken. Het delen van de inhoud van de toespraak is niet aan mij maar mocht je een bijzondere trouwceremonie wensen? Denk dan eens na om met verbonden woorden uitgesproken door Kyra van Wirdum verbonden te worden. Van harte aanbevolen!

Marga
een maand geleden

Kyra is een bevlogen en een gepassoineerd spreekster. Ze neemt echt de tijd om het bruidspaar te leren kennen en een passende toespraak te maken die betekenisvol en persoonlijk is. Wat fijn dat je zo'n hart hebt voor je werk!

Joep
een maand geleden

Een geweldige ceremonie!

Femke
een maand geleden

Complimenten voor de toespraak, leuk dat je veel humor gebruikt in de speech. Je beweegt heen en weer tussen grapjes en kwetsbare momenten. Het was een ontspannen en plechtig moment tegelijk.

Jan en Jessica
4 maanden geleden

Lieve Kyra,
Allereerst bedankt dat je deze uitdaging op vrijdag de 13de wou aangaan. Er is bijna niks misgegaan, niet alleen jouw pen was zoek maar we hebben een lijstje:

1 oorbellen bruid verdwenen, wel weer terug gevonden na een half uur.

2 taalprobleem met een franse toerist die niet snapte dat ie niet op de trouwfoto's hoeft.

3 de tent half uur voor bruidspaar kwam waaide 1 van de palen nog op het serviesgoed. En moesten de eerste gasten even een handje helpen om de tent weer recht te zetten.

4 de ballonnen wouden niet vliegen.

5 jessica had de ring al losgemaakt en toen zei jij dat Jan mocht beginnen

6 bruid was de kousenband vergeten

7 het gooien van de bloemen ging mis en moest nog eens over.

8 een vriendin flashde de moeder en broer van de bruid. Ze droeg geen ondergoed onder haar jurk.

Tekst die broer zei over dit voorval:
Ze kleed zich als een dame, ze gaat zitten als een boer en liet mij haar kater even zien.

9 tijdens gesprekken met de gasten bleek 20% de kaarten niet had gekregen.

10 door de harde wind stoorde de microfoon en is er in allerijl nog een tshirt om de microfoon gedaan, hopelijk kan de fotograaf tyraps wegshoppen.

11 de wensballonen weigerden voor iedereen behalve het bruidspaar om omhoog te gaan. Die wens stond ook op onze ballon.

12 Jessica leidde de dans heeft ze tijdens het oefenen niet gedaan maar na 3 danslessen was de dans super maar dat leiden was Jan zijn taak.

13 de mensen om ons heen hadden in de week naar de trouwerij toe ook een handje van falen maar ook super mensen die onze dag compleet gemaakt. Deze noemen we plan B mede dankzij Linda van troost mogelijk gemaakt. Punt 13 is weer een lijstje:

B1 optijd opgegeven bij een dansschool blijkt hij op afgesproken datum zonder aankondiging op vakantie te zijn, wel een bevestiging van de afspraak. Bruidspaar de dinsdag voor vrijdag de 13de voor een dichte deur en lichtelijk in paniek belde we met iteke van dansschool swinging in Drachten die vol medelijden de uitdaging is aangegaan en ons om half 11 s'avonds in anderhalf uur tijd onze eerste pasjes heeft geleerd en vervolgens nog in 2 lessen ons een super dans heeft geleerd.

B2 woensdagochtend deelde de goodiebag meeste belangrijke onderdeel een mooie hartvormige puzzel nog mee dat ze de bestelling niet konden leveren. Bruidegon nieuwe puzzels besteld bij de fotofabriek in groningen wederom met medelijden ons uit de brand hielp. En heeft de bruid donderdagochtend dag voor de 13de de puzzels nog uit groningen gehaald.

B3 op woensdagmiddag belde onze ceremonie meester van troost dat de fotograaf het niet eens was met het draaiboek en als die niet veranderde wou ie het niet tevens wou ie het moment van moeder en bruid schrappen en vond ie het nodig dat het bruidspaar ging lunchen ondaks dat de bruid om 5 uur al op was. Gelukkig was daar joeri die ook dankzij veel medelijden ook van zijn vrouw de vakantie met het gezin een dag heeft uitgesteld.

Dus je ziet zelfs met vrijdag de 13de kan je een super bruiloft hebben ondanks kleine puntjes zoals verkeerde namen op goodiebags en dat ceremoniemeester eigenlijk al bijna voor de bruiloft bijna op instorten stond van de stress, zeker na het instorten van de tent en het mooie was dat wij als bruidspaar er niks van hebben gemerkt.

Deze laaste is voor Linda: je hebt een super bruiloft neergezet en je was een steun en toeverlaat voor dit bruidspaar.

Dus lieve Kyra wij hebben ontzettend genoten van onze trouwerij ondanks al die kleine puntjes, jouw pen was een klein minor issue.

Iedereen heeft het nog steeds over jouw toespraak die waarschijnlijk niet makkelijk was. Zeker niet met harde wind in een weiland met een microof die niet meewerkte en aantekening die er vandoor wouden gaan.

Wij hebben met aandacht naar jouw staan en hebben de gezichten van onze gasten met elk een andere blik zien reageren op het woord spelletjes. De zakjes werden uitgedeeld op emotionele momenten en naar elk woord wat aandachtig geluisterd. De familie heeft ook vele malen gezegt hoe leuk hun jouw woorden vonden.

We willen je bedanken voor een super ceremonie. Voor mooie woorden waarin we ons zelf konden zijn. Dankjewel voor het mooie gedicht wat precies bij ons past.

Het was een prachtig opening van ons huwelijk.

Wat nou vrijdag de 13de!

Veel liefs een gelukkig en ontzettend blij Bruidspaar. Die jouw graag nog eens uitnodigt voor een bakje koffie.

Groetjes Jan en Jessica

P.s. we hebben nog niet eens genoemd dat onze afterparty ook moest verschuiven naar ons huis in oosterwolde en daardoor een goeie vriend van ons op woensdag de 11de nog het terras compleet heeft opgeknapt.