Herinneringen vermenigvuldigen zich wanneer je ze deelt.

Net als liefde...

Reactie plaatsen

Reacties

Odile
9 dagen geleden

‘’Een geweldige dag en Kyra was de strik’’
Al vanaf het eerste telefoontje waar Kyra zich voorstelde en haar ideeën voorlegde aan mij als ceremoniemeester, wist ik dat ze de bruiloft van mijn broer en schoonzusje bijzonder zou maken. Door de enorm fijne en warme energie van Kyra voelt iedereen zich op hun gemak en konden alle genodigden zichzelf zijn. Dit maakte dat de bruiloft echt persoonlijk en intiem was. Je merkte dat ze zich echt had verdiept in het bruidspaar. De woorden die jij wist te geven aan hun verhaal maakte de ceremonie echt prachtig. Heerlijk dat er ook humor in zat waardoor de lach die al op de gezichten stond ook heel lang bleef.

Lieve Kyra ontzettend bedankt voor het zo bijzonder maken van de dag. Iedereen gun ik zo’n fantastische Babs als jij.

Roy & Jacqueline
9 dagen geleden

Het kiezen van de trouwambtenaar was iets waar we een klein beetje tegenop zagen, maar na de eerste kennismaking met Kyra waren wij beide om!
Wij voelde ons direct op ons gemak bij Kyra. Tijdens de voorbereiding voelde ze goed aan welke sfeer wij graag wilde hebben en kwam ze met ontzettend mooie ideeën die heel goed bij ons paste.
Toen het moment eindelijk daar was hebben wij alleen maar kunnen genieten, wat was het een prachtige ceremonie. Kyra wist alle gekregen informatie prachtig te verwoorden en besprak vlak voor de ceremonie nog de live muziek met de muzikanten wat het verhaal nog meer eer aandeed. Wij hebben tijdens de hele speech alleen maar kunnen genieten en lachen met uiteraard ook tranen van geluk tussendoor.
Nog steeds krijgen we complimenten over onze Babs en daar zijn wij het volledig mee eens. Bedankt Kyra, jij hebt onze dag prachtig en memorabel gemaakt.
Kyra is spontaan, lief, grappig, gezellig en denkt graag met je mee voor hetgeen wat jij zou willen, wij gunnen iedereen die gaat trouwen hun eigen Kyra!

Tjarda & Stefan
13 dagen geleden

Kyra heeft een prachtig persoonlijk verhaal over ons verteld op een manier die helemaal bij ons past. Een aantal van onze gasten dachten dat Kyra een vriendin dan wel familielid van ons was op basis van haar verhaal. Dat zegt denken wij genoeg! Kyra was altijd bereikbaar voor vragen in de aanloop naar de bruiloft en gaf ons ook leuke tips. Mocht je een BABS zoeken die betrokken, grappig, creatief en gewoon een leuk mens is dan is Kyra de gene die je zoekt!

Jelte en Marijke
4 maanden geleden

We hebben Kyra voor ons liefdesfestival gekozen omdat zij jong, fris, vlot, liefdevol en echt is. Na een kort telefonisch gesprek waren we overtuigd. Overtuigd van de klik die er toen al was en overtuigd dat we Kyra erbij wilden hebben. En alles heeft geweldig uitgepakt. We hadden een ontspannen ceremonie met humor. Maar ook met een speech waarin onze woorden vertaald waren naar een gedicht voor de getuigen. Een ceremonie waarin we konden zingen voor de aanstaande jarige en waarin ruimte was voor kinderen om zichzelf te zijn. We hebben genoten. En hadden Kyra niet willen missen.

Frank en Welmoed
5 maanden geleden

We zijn zo ontzettend blij dat we voor Kyra hebben gekozen. Ongeveer een jaar voor ons trouwen hebben we 4 verschillende zelfstandige trouw ambtenaren gesproken, maar met Kyra hadden we meteen een klik. Tijdens ons eerste gesprek merkten we meteen dat Kyra betrokken, luchtig en veel ervaring had. In de voorbereidingen droeg Kyra mooie ideeën aan en luisterde naar onze wensen. We kregen een informatiebrochure vol met tips voor organiseren van een bruiloft. Kyra heeft ons zeer goed geholpen om een mooie ceremonie te organiseren!
We hebben een prachtige trouwdag gehad. Dankzij Kyra haar inzet, ervaring en enthousiasme konden we ontspannen en genieten van de trouwceremonie. Naderhand kregen we van onze gasten meer complimenten over Kyra. Kyra heeft een prachtig verhaal over ons gemaakt en voorgedragen tijdens de ceremonie. Ontspannen, luchtig, met een paar hysterisch goede grappen en liefdevol. Precies wat we wensten voor onze dag. De samenwerking tussen Kyra en de live band was perfect.

Bedankt Kyra voor je mooie woorden, je inzet en betrokkenheid bij onze trouwdag!

https://youtu.be/0oMI7b1UpDc

Emily
5 maanden geleden

Een paar weken geleden waren mijn partner en ik eindelijk getrouwd na een lange verloving van 3 jaar (dankzij corona).
Kyra was geweldig gedurende deze tijd en deed haar best om ons te leren kennen en de ceremonie heel persoonlijk te maken.
Mijn partner is Nederlands, maar ik ben Canadees - daarom vroegen we om een ​​"meertalige ceremonie", waarvan ik weet dat het geen gemakkelijke taak was.
Kyra was blij om een ​​groot deel van de ceremonie in het Engels uit te voeren en het was geweldig. Al onze gasten waren opgetogen over hoe aardig en grappig Kyra is, en haar verhalen maakten de ceremonie echt speciaal. Kyra is geweldig en heeft echt geholpen om onze speciale dag gemakkelijk en stressvrij te maken. Van harte aanbevolen!

Ariënne
een jaar geleden

Toen ik de speech van Kyra voor het bruidspaar hoorde kreeg ik kippelvel zo mooi, zo doordacht, zo persoonlijk. Kyra weet met woorden te spelen en deelt het met zoveel passie, liefde en vreugde dat ze het bruidspaar, familie en vrienden echt een bijzondere bijdrage levert aan een onvergetelijke dag.

Tineke
een jaar geleden

Kort geleden trouwde onze jongste zoon met zijn grote liefde. Net als hijzelf het jongste kind in een gezin met vier kinderen. Veroorzaakt door ‘coronamaatregelen’ was het huwelijk al tweemaal uitgesteld. Nu werden zij toch echt in de echt verbonden. Met woorden uitgesproken door trouwambtenaar Kyra van Wirdum. Tot zover een bijna feitelijk relaas maar de inbreng van Kyra was fenomenaal en vol betekenis. Van onze kinderen had ik al gehoord dat zij de voorbespreking als plezierig en waardevol hadden ervaren. De door Kyra gekozen positieve invalshoek, haar humor en opmerkzaamheid, taalkunst en verbindingskracht maakten de huwelijksceremonie evenwel tot een soort van entertainment die de bijzonderheid van de ceremonie benadrukte en versterkte. Wanneer ik de foto’s terug kijk zie ik iedereen lachen, genieten én ontroerd zijn tegelijk. Fantastisch wanneer je dat kunt bereiken. Het delen van de inhoud van de toespraak is niet aan mij maar mocht je een bijzondere trouwceremonie wensen? Denk dan eens na om met verbonden woorden uitgesproken door Kyra van Wirdum verbonden te worden. Van harte aanbevolen!

Marga
een jaar geleden

Kyra is een bevlogen en een gepassoineerd spreekster. Ze neemt echt de tijd om het bruidspaar te leren kennen en een passende toespraak te maken die betekenisvol en persoonlijk is. Wat fijn dat je zo'n hart hebt voor je werk!

Joep
een jaar geleden

Een geweldige ceremonie!

Femke
een jaar geleden

Complimenten voor de toespraak, leuk dat je veel humor gebruikt in de speech. Je beweegt heen en weer tussen grapjes en kwetsbare momenten. Het was een ontspannen en plechtig moment tegelijk.

Rating: 5 sterren
1 stem