Herinneringen vermenigvuldigen zich wanneer je ze deelt.

Net als liefde...

Reactie plaatsen

Reacties

Laurens & Esmé
23 dagen geleden

We kunnen het kort houden: het was écht alles waar we op hadden gehoopt.

Een lach en een traan, ruimte voor alle mensen die er niet bij waren en dat wel hadden moeten zijn, lieve woorden en humor! We hebben zoveel reacties van onze gasten gehad: lieve meid, mooi, compleet, emotioneel, prachtig.

Ook in het voortraject nam Kyra alle tijd voor ons en deed ze leuke en vernieuwende suggesties om de ceremonie een verrassingselement te geven. Zo hebben wij bijvoorbeeld haar suggestie aangenomen om onze getuigen zelf op te halen bij hun stoelen met een knuffel, in plaats van ze naar ons toe te laten komen.

Als jullie overwegen om Kyra als BABS in jullie trouwerij toe te laten, schroom dan niet langer. Dit is d'r. Niet verder zoeken! ;)

Dankjewel lieve Kyra!

Lisette & Raymon
een maand geleden

"Je hoeft haar niet te testen , Kyra is de beste"!

En daar is geen woord aan gelogen!

Trouwen is iets waar iedereen tijden naar toe leeft,spannend en iets wat perfect moet zijn.

En daar is Kyra !
Aan de flyer van Kyra zitten sterretjes.. zonder twijfelen direct contact gezocht met Kyra.. ook wij houden van een feestje !

Het eerste telefonische kennismakingsgesprek was dan ook heel grappig.
" Trouwen jullie op koningsdag " ojeee dat is voor mij nog mooier dan kerst vertelde Kyra door de telefoon.
Maar met alle liefde is ze gekomen en heeft Kyra een geweldige ceremonie neer gezet.

Een heel fijn gesprek bij ons thuis , Kyra had zelfs een taart mee .. even oefenen jongens dat moet op de dag ook.
Fantastisch !

Het mee denken, de mooie woorden en vooral de open en lekker nuchtere ceremonie het was geweldig!
De kinderen er heel mooi in mee genomen.

Ik ken weinig mensen met zo'n fijne vibe als Kyra!

Lieve lieve Kyra heel erg bedankt voor alles!

Liefs
Raymon & Lisette
Lyam, Fayènn , Jaxx

Thimo en Talitha
8 maanden geleden

Waar te beginnen! Terugkijkend op onze dag en de aanloop er naartoe was Kyra voor ons de perfecte match. In het telefonische contact was er direct een klik, het bezoek bij ons thuis was ook super gezellig. Kyra was goed bereikbaar, stelde goede en leuke vragen en kwam met originele ideeën. De ceremonie zelf was warm, persoonlijk, grappig en relaxed. En emotioneel, natuurlijk, haha. Paste ons perfect. Super aanrader!

Karina
9 maanden geleden

Kyra heeft op onze ceremonie een toespraak gehouden vol met liefde, enthousiasme en humor. Kyra heeft echt een passie voor haar vak. Vanaf het eerste contact was Kyra goed bereikbaar en nam ons mee in het proces. Het kennismakingsgesprek was ook zeker heel gezellig! We kijken terug op een geweldige ceremonie met Kyra en zouden haar dan ook zeker aanraden als BABS!!

Marrit en Alec
9 maanden geleden

De ceremonie was een feestje! Heel persoonlijk en liefdevol, met humor en spontaniteit.
We hebben ook nog veel leuke reacties gehad op de ceremonie! De fotograaf noemde het zelfs de leukste ceremonie van het jaar!

Luca en Hannah
10 maanden geleden

Wij hebben genoten van Kyra, die tijdens onze ceremonie een prachtige, persoonlijke speech neerzette. Haar humor, spontaniteit en creativiteit zorgden ervoor dat de ceremonie een prettige toon kreeg. De gesprekken in de aanloop naar de dag toe waren heel fijn en persoonlijk. Ze neemt de tijd en geeft je het gevoel dat ze altijd bereikbaar is voor aanvullingen of vragen. Onze bruiloft was mede dankzij Kyra een onvergetelijke dag, en we kunnen haar ten zeerste aanraden!

Lotte & Jurriën
10 maanden geleden

Kyra is een fantastische BABS. Ruim voor de bruiloft nam ze de tijd om ons te leren kennen. Het resultaat van deze gesprekken was een prachtig verhaal over ons bij de ceremonie.
Ze is vriendelijk, enthousiast en heeft liefde voor haar vak. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen en onze ceremonie onvergetelijk gemaakt.
Kyra, bedankt!

Paul en Chantal
een jaar geleden

Wij wilden voor onze bruiloft graag zelf een leuke en fijne BABS uitkiezen zodat we een onvergetelijke ceremonie zouden hebben. We hebben met meerdere BABS’en een gesprek gehad maar na het videogesprek met Kyra waren we het direct en unaniem eens dat zij het moest worden. Ze heeft onze ceremonie tot iets moois, leuks en bijzonders gemaakt, precies zoals wij wilden; een herinnering voor het leven. Al onze gasten vonden het een van de mooiste en leukste ceremonie die ze ooit hebben bijgewoond. Tevens was ze een fijn luisterend oor tijdens de voorbereidingen van onze geloften. Kyra is een fantastische spreekster, ik zou haar absoluut aanraden!

Mink
een jaar geleden

Kyra, wat hebben we een prachtige ceremonie gehad door jou! Het was precies zoals we gehoopt hadden. Relaxt, luchtig, met heel veel humor en toch ook op de goede momenten serieus. Je houdt de regie, je bent enthousiast en oprecht, en je hebt een hele natuurlijke manier van vertellen. Daardoor voelden zowel onze gastprekers als wij ons volledig op ons gemak. Verder ben je professioneel, denk je aan alles en ben je gewoon een fijn mens. We willen je meer dan van harte aanbevelen aan ieder toekomstig bruidspaar. Muchas gracias, dankje!!

Marijke & appy
een jaar geleden

Ons 1e tele(facetime)-gesprek was heel spontaan en hier deed de trouwceremonie zeker niet voor onder…precies wat we in gedachten hadden voor ons verassingshuwelijk. Kyra heeft ons prima aangevoeld! Ook een groot aantal van onze gasten vertelden naderhand dat ze Kyra een heel prettige verschijning vonden. Onze avond was mede door Kyra een zeer geslaagd feest !

Alma en Martijn
een jaar geleden

Het kiezen van een trouwambtenaar vonden wij een persoonlijke keuze en we kwamen uit bij Kyra. Vanaf het eerste contact moment hebben we Kyra leren kennen als een spontane, open minded trouwambtenaar. Ze bracht originele ideeën in ter inspiratie, hierdoor hebben wij onze ceremonie écht persoonlijk gemaakt. Zij heeft met haar toespraak de dag gemaakt, we hebben er enorm van genoten en kijken nog steeds met alle liefde terug naar deze bijzondere dag. We gunnen iedereen zo’n magische en geweldige dag!

Björn en Susan
een jaar geleden

Kyra was onze BABS op het wad en het was fantastisch. De voorbereiding ging erg relaxed en ze kwam met goede ideeen om de ceremonie nog beter op onze wensen af te stemmen en het helemaal passend te maken. Op de dag zelf wist ze een goede balans te vinden tussen informeel en met humor en professioneel, waardoor de hele ceremonie op het uitgestrekte echt magisch was.

Frans Eenhoorn
een jaar geleden

Via een omweg kwamen wij met Kyra in contact. Wij hadden een speciale wens, namelijk trouwen op het wad! De schipper wist wel iemand en zo kwam Kyra in het beeld. Met het eerste telefonische contact bleek al snel dat wij een hele goede click met haar hadden. Na wat huiswerk kwam het vervolg namelijk een bezoekje aan huis en kennismaking, dit voelde zo goed dat het enthousiasme heen en weer vloog. In de aanloop naar ons huwelijk hebben we regelmatig contact onderhouden en was Kyra de loods op onze huwelijksboot. De dag zelf was geweldig, haar enthousiasme, professionaliteit en humor is voor ons de kers op de taart en we hadden ons geen betere Babs kunnen wensen. Al onze gasten waren net als ons superenthousiast en mocht je Kyra als babs kunnen strikken dan is je huwelijksdag bij voorbaat al geslaagd!

Nog super bedankt,

Frans en Femke Eenhoorn

Janne de Jong
een jaar geleden

Als zus van de bruid en een van de ceremoniesprekers laat ik hier graag een review voor jou achter, Kyra. Jij was voor mijn zusje en zwager de perfecte mix tussen professioneel zijn wanneer dit nodig was en informeel wanneer het kon. Je had oog voor iedereen afgelopen vrijdag tijdens de bruiloft en wist precies wat je deed. Tijdens de ceremonie mocht ik samen met twee vrienden van het bruidspaar speechen. Je hielp ons op een hele prettige manier tijdens het voorbereiden hierop. De ceremonie was prachtig. Zo liefdevol, zo hilarisch af en toe, zo emotioneel, maar vooral zo PUUR. Alle complimenten voor jou. Je deed het fantastisch. Deze dag is een herinnering met een gouden randje.

Odile
een jaar geleden

‘’Een geweldige dag en Kyra was de strik’’
Al vanaf het eerste telefoontje waar Kyra zich voorstelde en haar ideeën voorlegde aan mij als ceremoniemeester, wist ik dat ze de bruiloft van mijn broer en schoonzusje bijzonder zou maken. Door de enorm fijne en warme energie van Kyra voelt iedereen zich op hun gemak en konden alle genodigden zichzelf zijn. Dit maakte dat de bruiloft echt persoonlijk en intiem was. Je merkte dat ze zich echt had verdiept in het bruidspaar. De woorden die jij wist te geven aan hun verhaal maakte de ceremonie echt prachtig. Heerlijk dat er ook humor in zat waardoor de lach die al op de gezichten stond ook heel lang bleef.

Lieve Kyra ontzettend bedankt voor het zo bijzonder maken van de dag. Iedereen gun ik zo’n fantastische Babs als jij.

Roy & Jacqueline
een jaar geleden

Het kiezen van de trouwambtenaar was iets waar we een klein beetje tegenop zagen, maar na de eerste kennismaking met Kyra waren wij beide om!
Wij voelde ons direct op ons gemak bij Kyra. Tijdens de voorbereiding voelde ze goed aan welke sfeer wij graag wilde hebben en kwam ze met ontzettend mooie ideeën die heel goed bij ons paste.
Toen het moment eindelijk daar was hebben wij alleen maar kunnen genieten, wat was het een prachtige ceremonie. Kyra wist alle gekregen informatie prachtig te verwoorden en besprak vlak voor de ceremonie nog de live muziek met de muzikanten wat het verhaal nog meer eer aandeed. Wij hebben tijdens de hele speech alleen maar kunnen genieten en lachen met uiteraard ook tranen van geluk tussendoor.
Nog steeds krijgen we complimenten over onze Babs en daar zijn wij het volledig mee eens. Bedankt Kyra, jij hebt onze dag prachtig en memorabel gemaakt.
Kyra is spontaan, lief, grappig, gezellig en denkt graag met je mee voor hetgeen wat jij zou willen, wij gunnen iedereen die gaat trouwen hun eigen Kyra!

Tjarda & Stefan
een jaar geleden

Kyra heeft een prachtig persoonlijk verhaal over ons verteld op een manier die helemaal bij ons past. Een aantal van onze gasten dachten dat Kyra een vriendin dan wel familielid van ons was op basis van haar verhaal. Dat zegt denken wij genoeg! Kyra was altijd bereikbaar voor vragen in de aanloop naar de bruiloft en gaf ons ook leuke tips. Mocht je een BABS zoeken die betrokken, grappig, creatief en gewoon een leuk mens is dan is Kyra de gene die je zoekt!

Jelte en Marijke
2 jaar geleden

We hebben Kyra voor ons liefdesfestival gekozen omdat zij jong, fris, vlot, liefdevol en echt is. Na een kort telefonisch gesprek waren we overtuigd. Overtuigd van de klik die er toen al was en overtuigd dat we Kyra erbij wilden hebben. En alles heeft geweldig uitgepakt. We hadden een ontspannen ceremonie met humor. Maar ook met een speech waarin onze woorden vertaald waren naar een gedicht voor de getuigen. Een ceremonie waarin we konden zingen voor de aanstaande jarige en waarin ruimte was voor kinderen om zichzelf te zijn. We hebben genoten. En hadden Kyra niet willen missen.

Frank en Welmoed
2 jaar geleden

We zijn zo ontzettend blij dat we voor Kyra hebben gekozen. Ongeveer een jaar voor ons trouwen hebben we 4 verschillende zelfstandige trouw ambtenaren gesproken, maar met Kyra hadden we meteen een klik. Tijdens ons eerste gesprek merkten we meteen dat Kyra betrokken, luchtig en veel ervaring had. In de voorbereidingen droeg Kyra mooie ideeën aan en luisterde naar onze wensen. We kregen een informatiebrochure vol met tips voor organiseren van een bruiloft. Kyra heeft ons zeer goed geholpen om een mooie ceremonie te organiseren!
We hebben een prachtige trouwdag gehad. Dankzij Kyra haar inzet, ervaring en enthousiasme konden we ontspannen en genieten van de trouwceremonie. Naderhand kregen we van onze gasten meer complimenten over Kyra. Kyra heeft een prachtig verhaal over ons gemaakt en voorgedragen tijdens de ceremonie. Ontspannen, luchtig, met een paar hysterisch goede grappen en liefdevol. Precies wat we wensten voor onze dag. De samenwerking tussen Kyra en de live band was perfect.

Bedankt Kyra voor je mooie woorden, je inzet en betrokkenheid bij onze trouwdag!

https://youtu.be/0oMI7b1UpDc

Emily
2 jaar geleden

Een paar weken geleden waren mijn partner en ik eindelijk getrouwd na een lange verloving van 3 jaar (dankzij corona).
Kyra was geweldig gedurende deze tijd en deed haar best om ons te leren kennen en de ceremonie heel persoonlijk te maken.
Mijn partner is Nederlands, maar ik ben Canadees - daarom vroegen we om een ​​"meertalige ceremonie", waarvan ik weet dat het geen gemakkelijke taak was.
Kyra was blij om een ​​groot deel van de ceremonie in het Engels uit te voeren en het was geweldig. Al onze gasten waren opgetogen over hoe aardig en grappig Kyra is, en haar verhalen maakten de ceremonie echt speciaal. Kyra is geweldig en heeft echt geholpen om onze speciale dag gemakkelijk en stressvrij te maken. Van harte aanbevolen!

Ariënne
3 jaar geleden

Toen ik de speech van Kyra voor het bruidspaar hoorde kreeg ik kippelvel zo mooi, zo doordacht, zo persoonlijk. Kyra weet met woorden te spelen en deelt het met zoveel passie, liefde en vreugde dat ze het bruidspaar, familie en vrienden echt een bijzondere bijdrage levert aan een onvergetelijke dag.

Tineke
3 jaar geleden

Kort geleden trouwde onze jongste zoon met zijn grote liefde. Net als hijzelf het jongste kind in een gezin met vier kinderen. Veroorzaakt door ‘coronamaatregelen’ was het huwelijk al tweemaal uitgesteld. Nu werden zij toch echt in de echt verbonden. Met woorden uitgesproken door trouwambtenaar Kyra van Wirdum. Tot zover een bijna feitelijk relaas maar de inbreng van Kyra was fenomenaal en vol betekenis. Van onze kinderen had ik al gehoord dat zij de voorbespreking als plezierig en waardevol hadden ervaren. De door Kyra gekozen positieve invalshoek, haar humor en opmerkzaamheid, taalkunst en verbindingskracht maakten de huwelijksceremonie evenwel tot een soort van entertainment die de bijzonderheid van de ceremonie benadrukte en versterkte. Wanneer ik de foto’s terug kijk zie ik iedereen lachen, genieten én ontroerd zijn tegelijk. Fantastisch wanneer je dat kunt bereiken. Het delen van de inhoud van de toespraak is niet aan mij maar mocht je een bijzondere trouwceremonie wensen? Denk dan eens na om met verbonden woorden uitgesproken door Kyra van Wirdum verbonden te worden. Van harte aanbevolen!

Marga
3 jaar geleden

Kyra is een bevlogen en een gepassoineerd spreekster. Ze neemt echt de tijd om het bruidspaar te leren kennen en een passende toespraak te maken die betekenisvol en persoonlijk is. Wat fijn dat je zo'n hart hebt voor je werk!

Joep
3 jaar geleden

Een geweldige ceremonie!

Femke
3 jaar geleden

Complimenten voor de toespraak, leuk dat je veel humor gebruikt in de speech. Je beweegt heen en weer tussen grapjes en kwetsbare momenten. Het was een ontspannen en plechtig moment tegelijk.

Rating: 5 sterren
1 stem