Trouwambtenaar friesland BABS Kyra van Wirdum ceremoniespreker regisseur theater

Tarieven


TROUWAMBTENAAR/CEREMONIESPREKER  €1195,-

  • Bij mij kunnen jullie terecht voor een officiële en ceremoniële huwelijkssluiting, geregistreerd partnerschap of herbevestiging van jullie liefde of een andere soort toespraak voor €1195,-

  • Voordat jullie beslissen of jullie met mij verder willen voeren we een vrijblijvend kennismakingsgesprek (+/- 15-30min. Dit kan door middel van videobellen). Zo krijgen jullie een indruk van mij en ik van jullie.

  • Dan volgt er een uitgebreid voorgesprek bij jullie thuis, tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen met z’n drieën en spreek ik jullie apart van elkaar. +/- 2uur. Indien nodig volgt er een tweede gesprek. Mocht mijn reisafstand verder zijn dan 120km dan breng ik één hotelovernachting in rekening.

  • Bovenstaand tarief is inclusief BTW.
  • Bovenstaand tarief is exclusief reiskosten: €0,25 per kilometer. Indien jullie buiten Nederland gaan trouwen bijvoorbeeld in Italië zal er gekeken worden naar vluchten en een hotel.  

  • In het geval van een bruiloft in het weekend moet ik de trouwakte (vaak) op vrijdag ophalen van het gemeentehuis en terugbrengen op maandag. In het geval van een bruiloft waarvoor ik meer dan 120km enkele reis afleg reken ik hiervoor verblijfskosten vr-ma. 

  • Ik werk met een aanbetaling van 1/3 van de totaalprijs maar in één keer afrekenen kan ook (dat bespaart jullie €15,- administratiekosten).

  • Eventuele gemeentelijke kosten voor het inhuren van mij als BABS voor één dag zijn niet inbegrepen in bovenstaand tarief. Die kosten verschillen per gemeente en zijn vindbaar op de website van de gemeente waarin jullie trouwen. Wanneer jullie mij als ceremoniespreker willen dan trouwen jullie voor de wet op een ander moment en blijven deze kosten jullie bespaard. In dat geval trouwen jullie wettelijk op een zelf gekozen moment in jullie woongemeente. 


Trouwambtenaar friesland BABS Kyra van Wirdum ceremoniespreker regisseur theater