Trouwambtenaar friesland BABS Kyra van Wirdum ceremoniespreker regisseur theater

Zelfstandig trouwambtenaar

Tarieven

ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR/CEREMONIESPREKER  €795,-

Bij mij kunt u terecht voor een officiële ceremoniële huwelijkssluiting, geregistreerd partnerschap of herbevestiging.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek (+/- 15min. Dit kan door middel van videobellen of bij jullie thuis). Zo krijgen jullie een indruk van mij en ik van jullie.
  • Uitgebreid champagne voorgesprek bij jullie thuis, tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen met z’n drieën en spreek ik jullie apart van elkaar. +/- 2,5uur. 
  • Afhankelijk van jullie wensen zoek ik contact met de getuigen van jullie bruiloft en eventuele andere belangrijke personen in jullie leven om zo een mooie 360 graden toespraak te kunnen schrijven.
  • Ceremonie (toespraak ± 45 minuten; in totaal ± 20 uur voorbereidingstijd)

Heb je speciale wensen of wil je in het buitenland trouwen?

Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende offerte. 0646388227

Trouwambtenaar friesland BABS Kyra van Wirdum ceremoniespreker regisseur theater

Voordrachtcoach

VOORDRACHTCOACH €60,- PER UUR 

Wil je graag eigen trouwgeloften/een toespraak voordragen of een stukje voorbereiden en vindt je het fijn om daar hulp bij te krijgen? Ook daarvoor ben ik beschikbaar om mee te denken en je te helpen om jou eigen woorden op papier te krijgen. Echter op papier kan niemand ze horen. Dus rijst de vraag, hoe wil je het voordragen? Wil je bijvoorbeeld de tekst uit je hoofd kennen en met een bepaalde uitstraling voordragen? Wil je daar middelen bij gebruiken zoals muziek, een powerpoint etc, of wil je een theatrale scene uitbeelden? Als regisseur in het theater ben ik ervaren in het begeleiden van allerlei voordrachten zodat die overkomt op de toehoorders zoals jou intentie is.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten en eventuele gemeentelijke kosten