Trouwambtenaar friesland BABS Kyra van Wirdum ceremoniespreker

Ha leuk bruidspaar! Goed dat jullie mij hebben gevonden. Dat betekent namelijk dat jullie niet zomaar willen trouwen maar dat jullie er echt iets persoonlijks van willen maken. Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Ik ben Kyra van Wirdum en ik verzamel liefdesverhalen. 

Waarom ik trouwambtenaar ben geworden? Omdat er voor mij maar weinig mooier is dan stilstaan bij de liefde. Het op een bedachtzame manier vormgeven van zo'n belangrijk moment in het leven van een stel is voor mij een eer. En dat alles in het gezelschap van mensen die om elkaar geven en er voor elkaar willen zijn. 

Mijn doel is een dynamische ceremonie creëren die bij jullie past. Liefdevolle woorden die over jullie gaan. Maar dan ook echt over jullie! Eventueel gecombineerd met een (paar) gastspreker(s) of een ritueel naar wens zodat het een afwisselend geheel is met als resultaat: pure verbinding tussen jullie en jullie genodigden.

Muziek Gebruik ik altijd. Het brengt een ceremonie naar een magisch niveau. Met name live muziek. Als er muzikanten aanwezig zijn neem ik altijd vooraf contact op om te kijken hoe we de toespraak muzikaal kunnen ondersteunen zodat jullie echt op reis kunnen naar de tijd dat jullie verhaal begon.

Stijl: Een eigentijds verhaal. Ik doe geen stand up comedy, maar humor, interactie en ongedwongen in het moment zijn zie je bij al mijn huwelijkssluitingen terug.

Ervaring: Ik werk al jaren in de theatersector en door mijn ervaring als professioneel actrice en regisseuse heb ik gevoel voor timing. Ik kan vanuit ontspanning een speech vol persoonlijke anekdotes en kwetsbare momenten vormgeven. Met mijn regisseursblik zal ik oog hebben voor alle aanwezigen en ik zal de ceremonie passend maken en vormgeven zodat jullie gezien, gehoord en beklonken kunnen worden.

Love is Love. Ik sluit vol enthousiasme huwelijken tussen alle mensen (mits wettelijk toegestaan) dus ook man-man, vrouw-vrouw, koppels die polyamoreus of monogaam zijn en alles wat daar tussenin zit.

Regenboogbruiloften en koppels die iets heel anders willen spreken mij enorm aan en ik ga graag mee in de wildste trouwplannen!

Talen: Met mijn tweetalige achtergrond (Engels/Nederlands) neem ik alle betrokkenen graag mee in het hele verhaal. En dé trouwvraag in het Fries/Spaans/Italiaans/Duits/Oekraïens/Russisch of Frans moet ook wel lukken.

Location location location: Mijn standplaats is de gemeente Smallingerland op basis waarvan ik overal huwelijken kan sluiten, in binnen en buitenland. En zelfs op een zandbank midden op de Waddenzee (zie foto).  

Trouwamtenaar Friesland BABS Kyra van Wirdum Trouwen

Naast mijn werk als trouwambtenaar ben ik ook werkzaam in de theatersector. 

Meer informatie over mijn andere werkzaamheden kun je vinden op: 


Verbonden Woorden is aangesloten bij:

Willen jullie trouwen in de gemeente Smallingerland? Neem dan contact met mij op via de gemeente.