Trouwen

Ik verzamel liefdesverhalen

Verloofd, wat nu?! 

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu begint de voorpret. 

De trouwceremonie wordt op jullie trouwdag misschien wel het belangrijkste moment en dan wil je kunnen ontspannen en genieten. Omdat je mij als zelfstandig B.A.B.S. al maanden van te voren betrekt bij het vormgeven van jullie plannen weet je zeker dat we een klik hebben en dat de ceremonie gaat verlopen zoals jullie voor ogen hebben.

Als jullie iets bijzonders van plan zijn, bijvoorbeeld trouwen op een berg of midden op het wad van Harlingen, een themahuwelijk, binnenrijden op een paard (of iets met meer PK’s), ik werk er graag aan mee en zorg dat het echt jullie moment zal zijn.

Wat voor ceremonie zal het zijn?   

Ik neem jullie liefdesverhaal en laat het de rode draad zijn van jullie trouwceremonie zodat het een gezellig, plechtig, informeel, verrassend en geestig moment zal zijn waarin jullie centraal staan. Ik neem jullie mee in jullie eigen love story alsof we het allemaal herbeleven als een film. Een ceremonie vol verbinding en interactie. Iedereen op het puntje van zijn/haar stoel want bij mij kun je een dynamische speech verwachten met (bij voorkeur live) muziek, emotie en liefde. Een trouwplechtigheid zoals je die niet vaak meemaakt waaraan alle aanwezigen tot in lengte van jaren warme herinneringen zullen hebben.

Stapje voor stapje

Als eerste stuur ik jullie mijn e-boek: Verbonden Woorden Trouwceremonie Inspiratieboekje gratis toe om alvast leuke en praktische op te doen. Ik stuur jullie een vragenlijstje en dan kom ik op de koffie. We gaan uitgebreid in gesprek en bespreken jullie relatie, brainstormen over jullie plannen en wensen. Hoe meer jullie aan me vertellen hoe meer input er is voor de speech die ik voor jullie ga schrijven.

Daarna ben ik tot en met jullie trouwdag bereikbaar voor vragen, overleg, hulp bij het schrijven van jullie persoonlijke trouwgeloften en natuurlijk voor jullie ceremoniemeester, leveranciers en familie en vrienden voor overleg en het aanvullen van mijn toespraak.

Als ceremoniespreker is de invulling hetzelfde minus de officiële handtekening. Ideaal voor stellen die in het buitenland willen trouwen of de kosten van de gemeente willen drukken door het officiële stukje op een eerder moment op het gemeentehuis te regelen in de vorm van een korte (gratis) ceremonie.

Hulp nodig met je eigen toespraak/stukje? Ook als je zelf een toespraak wilt voordragen (tijdens de huwelijksceremonie of op een ander moment) ben je bij mij aan het goede adres. Samen kijken we naar wat je wilt zeggen en hoe. Meer info: voordracht-coaching.

BABS worden

Ben jij gevraagd als trouwambtenaar voor één dag? Wat een eer! Super leuk! Maar daar komt wel wat bij kijken. Met de cursus BABS voor één dag maak ik je graag wegwijs:

Ik help je met de voorbereiding op die unieke ervaring. 

Je leert niet alleen hoe je een toespraak schrijft die harten raakt, maar je wordt ook helemaal klaargestoomd voor de rol van BABS.

We beginnen met het verkennen van alle ins en outs van het trouwproces, van de juridische aspecten tot de emotionele hoogtepunten. Uiteraard met jou aanstaande bruidspaar in gedachten.

Vervolgens ga ik je voorbereiden op het voorgesprek waarin je alle informatie gaat ophalen om een passende ceremonie te kunnen voorbereiden.

Dan gaan we aan de slag met het schrijven van een persoonlijke en betoverende toespraak.  Een speech die het bruidspaar en hun gasten nooit zullen vergeten!

Je krijgt toegang tot een schat aan inspirerend materiaal en voorbeelden om je creativiteit te laten stromen.

We zullen samen werken aan je spreekvaardigheid zodat je de ceremonie met flair kunt leiden.

En we gaan het hebben over omgaan met onverwachte situaties en last-minute wijzigingen, want een trouwambtenaar moet altijd flexibel zijn!

Hiermee ben jij er klaar voor en ga je het bruidspaar op hun grote dag helemaal wegblazen! 

Sta je te trappelen? Ik ook! Laten we gelijk beginnen aan dit avontuur! In no time sta jij daar, vol zelfvertrouwen te shinen als trouwambtenaar voor één dag!