'Kyra heeft onze ceremonie tot iets moois, leuks en bijzonders gemaakt. Precies zoals wij het wilde; een herinnering voor het leven.'

Bruidspaar: Paul en Chantal

Trouwen

Verloofd, wat nu?! 

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu begint de voorpret. 

De trouwceremonie wordt op jullie trouwdag misschien wel het belangrijkste moment en dan wil je kunnen ontspannen en genieten. Omdat je mij als zelfstandig B.A.B.S. al maanden van te voren betrekt bij het vormgeven van jullie plannen weet je zeker dat we een klik hebben en dat de ceremonie gaat verlopen zoals jullie voor ogen hebben.

Als jullie iets bijzonders van plan zijn, bijvoorbeeld trouwen op een berg of midden op het wad van Harlingen, een themahuwelijk, binnenrijden op een paard (of iets met meer PK’s), ik werk er graag aan mee en zorg dat het echt jullie moment zal zijn.

Wat voor ceremonie zal het zijn?   

Ik neem jullie liefdesverhaal en laat het de rode draad zijn van jullie trouwceremonie zodat het een gezellig, plechtig, informeel, verrassend en geestig moment zal zijn waarin jullie centraal staan. Ik neem jullie mee in jullie eigen love story alsof we het allemaal herbeleven als een film. Een ceremonie vol verbinding en interactie. Iedereen op het puntje van zijn/haar stoel want bij mij kun je een dynamische speech verwachten met (bij voorkeur live) muziek, emotie en liefde. Een trouwplechtigheid zoals je die niet vaak meemaakt waaraan alle aanwezigen tot in lengte van jaren warme herinneringen zullen hebben.

Stapje voor stapje

Als eerste stuur ik jullie mijn e-boek: Verbonden Woorden gratis toe om alvast leuke en praktische ideeën op te doen. Ik stuur jullie een vragenlijstje en dan kom ik op de koffie. We gaan uitgebreid in gesprek en bespreken jullie relatie, brainstormen over jullie plannen en wensen. Hoe meer jullie aan me vertellen hoe meer input er is voor de speech die ik voor jullie ga schrijven.

Daarna ben ik tot en met jullie trouwdag bereikbaar voor vragen, overleg, hulp bij het schrijven van jullie persoonlijke trouwgeloften en natuurlijk voor jullie ceremoniemeester, leveranciers en familie en vrienden voor overleg en het aanvullen van mijn toespraak.

Als ceremoniespreker is de invulling hetzelfde minus de officiële handtekening. Ideaal voor stellen die in het buitenland willen trouwen of de kosten van de gemeente willen drukken door het officiële stukje op een eerder moment op het gemeentehuis te regelen in de vorm van een korte (gratis) ceremonie.