Trouwambtenaar friesland BABS Kyra van Wirdum ceremoniespreker

Over mij

Hoi! Ik ben Kyra van Wirdum (32), zelfstandig buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). Lang verhaal kort: ik ben trouwambtenaar.

Ook voor onofficiële maar zeker niet minder mooie ceremonies ben ik ceremoniespreker. 

Ik ben trouwambtenaar geworden omdat er voor mij maar weinig mooier is dan stil staan bij de liefde. Het op een mooie manier vormgeven van zo'n belangrijk moment. En dat alles in het gezelschap van mensen die om elkaar geven, er voor elkaar willen zijn. Want dit is toch waar we het allemaal voor doen? Puur contact, pure aanwezigheid. Je verbonden voelen.

 

Tot trouwambtenaar ben ik op opgeleid door Marielle Jongmans (Bijzondere Huwelijkssluiting, ook bekend van het RTL programma: ‘Married at First Sight‘ MAFS). Ik kan door heel Nederland (en in het buitenland) huwelijken voltrekken door middel van een één dag’s beëdiging in de betreffende gemeente. 

 

Naast mijn werk als trouwambtenaar ben ik werkzaam op een aantal vlakken: In het theater als regisseuse, voor de klas als theater en sociale communicatie docent en als trainingsactrice bij allerlei bedrijven. Ik maak schilderkunst, ben ik actrice, pianiste en zangeres/liedjesschrijfster en soms schrijf ik (spoken-word) poëzie. Meer informatie over mijn andere werkzaamheden kun je vinden op: 

Ik werk graag samen met: